L’EASY Anmeldelse

L’EASY tilbyder andet end køb, salg og installation af hårde hvidevarer og elektronik. De fungerer nemlig som kreditformidler for Facit Bank. Hos L’EASY kan du således tage forbrugslån uden sikkerhed på mellem 10.000 og 150.000 kroner, og med en løbetid på mellem 24 og 120 måneder. Det er nemt og hurtigt at ansøge online. 

5
Kundeservice
6
Behandlingstid
4
Pris
4
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
4

L’EASY produkter

2.108 har valgt dette de sidste 31 dage
6.9
Vurdering
Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 102 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Fredag 08:00
 • Hurtigt svar på din ansøgning
 • Betal ud, når du vil – uden ekstra omk.
 • Lyn hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 mdr. – Variabel debitorrente: 9,90% – 19,56%. – Løbetid: 2 – 10 år. – ÅOP: 11,94% – 24,94%. – Månedlig ydelse: 431-551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 35.314 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. – Max ÅOP: 24,87 %. (Annonce)

Om L’EASY 

Det er svært at glemme L’EASY-Peter, når man først har stiftet bekendtskab med hans friske smil. Er du gammel nok, husker du sikkert også reklamerne, som var store for nogle år tilbage. I dag er L’EASY en mere end 30 år gammel forretning, som tilbyder langt mere end elektronik og hvidevarer. 

L’EASY er nemlig blevet én af mange online udbydere af forbrugslån uden sikkerhed. Her brander de sig på en valgfri ydelse og løbetid, samt et fleksibelt lån. Du kan låne mellem 10.000 og 150.000 kroner, og løbetiden kan strække sig fra to år til ti år. 

Det fungerer helt konkret således, at L’EASY samarbejder med Facit Bank A/S. Det er altså Facit Bank, som reelt låner dig pengene, mens L’EASY fungerer som kreditformidleren. Du føres således over på Facit Banks hjemmeside, når du skal ansøge om et lån, mens L’EASY så formidler lånetilbuddet til dig.  

Kunderne har meget positivt at sige om L’EASY, og på Trustpilot har firmaet 4 ud af 5 stjerner, og hele 5.500 anmeldelser. Det er dog en udfordring at finde konkrete anmeldelser af lånene, eftersom L’EASY også tilbyder mange andre ydelser.  

Opsummering af L’EASY anmeldelse 

L’EASY er en brugervenlig og effektiv løsning på online forbrugslån uden sikkerhed. Platformen bærer præg af stor gennemsigtighed, når det kommer til, hvad lånene reelt koster, og du kan med fordel benytte låneberegneren.  

En anden fordel er, at du har både Facit Bank og L’EASYs kundeservice til rådighed, hvilket giver øget support. Transporten frem og tilbage mellem de to hjemmesider kan dog virke forvirrende. 


Kundeservice

6

Kundeservicen hos L’EASY er i høj kurs hos kunderne. Du har en lang række muligheder for at række ud og få kontakt. Telefonerne er således åbne i hverdagene såvel som i weekenden, og du kan også tage kontakt til Facit Bank, hvis du har brug for hjælp. 


Pris

4

Som du måske allerede ved, ligger forbrugslån i den dyre ende af lånespektret. Derfor skal du være forberedt på at betale en relativt høj pris for det usikrede lån. Dog matcher priserne hos L’EASY fint de omgivende tilbud på lånemarkedet, og der er stor gennemsigtighed omkring omkostningerne. 


Brugeroplevelse

4

L’EASY byder på en fin og overskuelig brugeroplevelse. Hjemmesiden virker troværdig, og det er nemt at komme fra A til B. Der er også stor transparens omkring lånenes priser, hvilket indgyder tillid og tryghed. Dog kan transporten mellem de to platforme, L’EASY og Facit Bank, virke forvirrende. 


Behandlingstid

4

Der er en relativt hurtig behandlingstid på ansøgninger om lån hos L’EASY. Hvis du ansøger i åbningstiden, kan du få svar i løbet af en time. Flere faktorer kan imidlertid spille ind, når det kommer til, hvornår du kan få dit lån udbetalt, men som regel vil det ske indenfor de næste par dage. 


Andre fordele

7

Det kan sagtens være fordelagtigt at finde dit forbrugslån hos L’EASY. Dels går det hurtigt at ansøge, og dels er lånet forholdsvist fleksibelt. En fordel er, at det er muligt at indfri lånet til hver en tid, hvilket du kan gøre uden gebyrer. Det månedlige afdrag kan også sættes op. 


Leasy Kontantlån Låneberegner
10.000 kr. 150.000 kr.
24 måneder 120 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling


L’EASY Minilån

LEASY Minilån

Beløb 10.000 – 100.000 kr.
Løbetid 24 – 102 måneder
Rente 9.9 – 19.56 %
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Opstartsgebyr 8
Alder 21 år
Årlig indkomst 0 kr.

Fordele

 • Du får svar på ansøgningen i løbet af en time.  
 • Du kan til hver en tid indfri lånet. 
 • Du kan sætte det månedlige afdrag op. 
 • Mange muligheder for kundeservice.

Ulemper

 • Samarbejdet mellem L’EASY og Facit Bank kan være forvirrende. 
 • Det er generelt dyrt at tage forbrugslån. 
 • Det er svært at finde anmeldelser af lånene hos L’EASY.

Anmeldelse af L’EASYs kundeservice

6

Tryghed, tillid og ansvar er enormt vigtige nøgleord, når det kommer til lån og økonomi. Heldigvis er disse nøgleord en stor del af kommunikationen hos L’EASY. Kundeservice er et meget vigtigt anliggende for firmaet, og de varetager den også rigtig udmærket. 

Der er således mange muligheder for at tage kontakt – stort set hele tiden. I hverdagene er telefonerne åbne mellem klokken otte og fire, og i weekenden kan du også få hjælp og kontakt, dog i et kortere tidsrum.  

Hvis du føler dig mere komfortabel ved at sende en e-mail, kan du gøre det, og du kan også benytte dig af kontaktformularen på L’EASYs hjemmeside. Responsen er hurtig, og kunderne er generelt rigtig tilfredse med niveauet af service, som de 4 ud af 5 stjerner på Trustpilot afspejler. 

En anden fordel, når det kommer til kundeservice, er, at du også har mulighed for at benytte dig af Facit Bank. Samarbejdet mellem de to firmaer betyder nemlig, at du kan gøre brug af kundeservicen begge steder. Du risikerer altså næppe at stå uden svar på dine spørgsmål.

Info om L’EASY

BankFacit Bank i samarbejde med L’EASY
AdresseØstre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C
Emailleasy@leasy.dk
Telefon(+45) 88 88 88 88

Åbningstider for L’EASY kundeservice

Man.08:00-18:00
Tir.08:00-18:00
Ons.08:00-18:00
Tor.08:00-18:00
Fre.08:00-18:00
Lør.10:00-18:00
Søn.10:00-18:00

Vurdering af pris

4

Hos L’EASY er det muligt at tage online forbrugslån uden sikkerhed, hvor ydelsen ligger mellem 10.000 og 150.000 kroner. Løbetiden kan variere fra alt mellem to og ti år. Når det kommer til prisen, er den naturligvis afhængig af, hvor meget du låner, og hvor lang en tilbagebetalingsperiode, du vil have. Prisen vil også afhænge af den individuelle kreditvurdering af din økonomi. 

På L’EASYs hjemmeside kan du benytte dig af låneberegneren og blive langt klogere på prisen på dit lån. Her kan du få mange vitale oplysninger, og der er en høj grad af gennemsigtighed. Fx kan du få sat tal på: 

 • Hvad dit månedlige afdrag vil blive. 
 • Hvor den variable årlige debitorrente vil ligge. 
 • Det samlede beløb, du skal betale tilbage. 
 • Hvad kreditomkostningerne samlet set bliver. 
 • ÅOP (de Årlige Omkostninger i Procent) og maks. ÅOP. 
 • Gebyr for oprettelse af lånet.

L’EASYs priser adskiller sig ikke nævneværdigt fra resten af markedet. Hvis du er på udkig efter billige lån, er det værd at vide, at forbrugslån i reglen ligger i den dyre ende. Lån uden sikkerhed koster altid lidt ekstra, fordi banken ikke har nogen garanti for, at værdien kommer tilbage igen. 


5 krav til dig som låner hos L’EASY og Facit Bank: 

 • Du skal være minimum 21 år gammel. 
 • Du må ikke være opskrevet i RKI
 • Du skal bruge MitID.
 • En kreditvurdering skal foretages. 
 • Den skal være positiv og vise, at du kan betale pengene tilbage igen.

Anmeldelse af brugeroplevelsen hos L’EASY

4

Brugeroplevelsen hos L’EASY er overordnet positiv. Firmaets troværdighed og professionalisme skinner igennem på platformen, som er brugervenlig og nem at bruge. Låneberegneren er god og giver et gennemsigtigt overblik over samtlige omkostninger. Kombinerer du låneberegneren med en god låneguide bliver det langt nemmere at tage en oplyst beslutning og låne ansvarligt. 

En faldgrube ved brugeroplevelsen er, at samarbejdet mellem L’EASY og Facit Bank kan virke en smule forvirrende. Ansøger du om et lån, sendes du hen på Facit Banks platform, og det er så L’EASY, som igen præsenterer lånetilbuddet for dig. Transporten frem og tilbage mellem de to hjemmesider er et lille minus ved brugeroplevelsen. 

Mens L’EASY har mere end 5.500 anmeldelser på Trustpilot, som for langt størstedelens vedkommende er positive, har Facit Bank kun omkring 30. Her er vurderingen generelt negativ, men fordi anmeldelserne er så få, er det svært at få et ordentligt indtryk af kundetilfredsheden. Børsen har dog spået Facit Bank en stor fremtid, så med tiden bliver det nok nemmere at danne sig et indtryk af banken. 


Vurdering af behandlingstiden

4

Online forbrugslån har ry for at være nemme at ansøge og hurtigt udbetalt. Det er det, de fleste kunder forventer af de hurtige og usikrede lån. Det ved L’EASY godt, og derfor har de også en behandlingstid, som sagtens kan måle sig med andre udbydere. 

Hvis du gerne vil have den hurtigst mulige behandlingstid, skal du ansøge om et lån i åbningstiden. Her vil du nemlig få godkendelse eller afslag i løbet af en enkelt time. Når det kommer til udbetalingen, vil du kunne have mindre lån på din konto efter et par dage. Større lån kan tage en smule længere tid at få udbetalt, men det er svært at finde information om, præcis hvor længe du skal vente på udbetalingen i disse tilfælde. 


Andre fordele hos L’EASY

7

Hos L’EASY er proceduren rimelig simpel: Du kan ansøge og få godkendt et usikret forbrugslån på mellem 10.000 og 150.000 kroner. Det er nemt og effektiv at tage de mindste lån såvel som de største. Du får dog ikke en masse ekstra fordele oveni hatten.  

Hvis du er på udkig efter en udbyder, som tilbyder en række fordele og rabatter i forbindelse med dit lån, er det altså ikke L’EASY, du skal kigge hos. Der er til gengæld mange fine fordele ved selve lånet. Eksempelvis kan det være en fordel, at du ikke skal pantsætte de genstande, som har værdi for dig. 

Ydelsen og løbetiden er fleksibel, og du kan vælge at sætte det månedlige afdrag op, hvis du får lyst til det – uden at skulle betale ekstra gebyrer. Derudover er gennemsigtigheden, når det kommer til priser, en stor fordel.


Anden information om udbyderen 

Det er vigtigt at sætte dig ind i vilkårene for dit lån. I denne forbindelse bør du researche på både L’EASY og Facit Bank, eftersom du reelt bliver kunde hos banken. På grund af samarbejdet kan det altså kræve lidt mere af dig at indsamle den nødvendige information. Det er altid afgørende, at man tænker sig godt om, inden man låner penge.


Konklusion på L’EASY anmeldelse 

Hos L’EASY kan du tage et online forbrugslån uden sikkerhed, hvor beløbet ligger mellem 10.000 og 150.000. Du kan justere rammen for lånet, som er ganske fleksibelt, så du får en ydelse og løbetid, der passer til dig. Du kan til hver en tid også indfri hele lånet uden ekstra gebyrer. 

Processen er effektiv og simpel, og platformen er kendetegnet af brugervenlighed og professionalisme. Det foregår dog lidt anderledes end ved et traditionelt lån i en bank, fordi L’EASY kreditformidler for Facit Bank. 

Med et lån hos L’EASY bliver du altså kunde hos Facit Bank. Det giver mulighed for at benytte kundeservicen hos begge firmaer, hvilket kan være en fordel. Omvendt kan det også virke forvirrende, at du skal tage stilling til to udbydere frem for en enkelt. 

En stor fordel ved at låne penge gennem L’EASY er, at firmaet har en høj grad af troværdighed. Omkostningerne bliver meget gennemsigtige og overskuelige ved hjælp af låneberegneren. Kundeservicen står højt på dagsordenen, og generelt føler du dig i trygge og sikre hænder. 

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af L’EASY Minilån

Anmeldelser: 5686 • Middel
TrustScore: 3.5 3.7
5 stjerner
63%
4 stjerner
23%
3 stjerner
5%
2 stjerner
2%
1 stjerne
6%
L
LKHF 33 Anmeldelser
TrustScore: 1

De sygeste renter ever

De sygeste renter ever. Hvis jeg vil låne 90.000 kr over 10 år, skal jeg tilbagebetale 180.000 kr. Utroligt at de kan få lov

K
kunde 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Leasy er der altid til at hjælpe

Leasy er der altid til at hjælpe, ligegyldigt hvad problemet er. Meget serviceminded personale👍

Thorkild Wøldike
Thorkild Wøldike 3 Anmeldelser
TrustScore: 5

Jeg har aldrig haft andet end gode…

Jeg har aldrig haft andet end gode oplevelser når jeg har haft ringet for at stille spørgsmål om nogle ting angående mit lån jeg er ikke i tvivl om at jeg ville bruge dem igen medarbejder gror mig opmærksom på ting jeg ikke viste så jeg er alt i alt glad for at det var dem jeg valgte at bruge jeg var klar til at give dem ti stjerner hvis jeg kunne

LoanScouter > Låneudbydere > L’EASY Anmeldelse

Seneste nyheder