Sådan vurderer vi låneudbydere

sådan vurderer vi låneudbydere

Hos LoanScouter sikrer vi, at du altid er i trygge hænder, når du låner penge med vores hjælp. 

Vi analyserer og vurderer nemlig alle de låneudbydere, vi samarbejder med, inden du møder dem på vores hjemmeside.

En af de første og mest centrale ting, vi undersøger, er, låneudbydernes legitimitet. Det er helt afgørende for os, at du som låntager kan stole på de låneudbydere, vi samarbejder med, og det stiller først og fremmest krav til låneudbydernes legitimitet. Hos LounScouter skal du kunne låne penge uden at være bange for at blive snydt, og det tager vi ansvar for.

Af den årsag samarbejder vi kun med låneudbydere der er verificerede og godkendte hos de rette myndigheder. Det giver både dig og os tryghed og sikkerhed. Når først vi har godkendt en ny låneudbyders legitimitet, går vi i gang med at analysere og vurdere låneudbydere på en række forskellige områder. Det drejer sig om låneudbydernes:

  • Kundeservice 
  • Pris 
  • Brugeroplevelse 
  • Udbetalingsproces 
  • Andre fordele.

Vi vurderer låneudbyderne på en skala fra 1 til 5 i hver kategori. 1 betyder, at låneudbyderen præsterer dårligt på området, mens 5 betyder, at låneudbyderer præseterer fremragende på området.

Vores vurdering af låneudbyderne i de fem kategorier betyder, at du har lettere ved at vurdere og sammenligne de forskellige låneudbydere, så du træffer din beslutning om et lån på et oplyst grundlag.

Låneudbydernes kundeservice:

Vi vurderer låneudbydere ud fra eksterne anmeldelser af deres kundeservice. Her ser vi blandt andet nærmere på tidligere kunders oplevelser med låneudbydernes serviceniveau. Oplevelsernes beskrives af kunderne på forskellige platforme.

Vi har især fokus på at vurdere låneudbydernes kundeservice på baggrund af eksterne anmeldelser, da vi anser disse for at være troværdige og objektive. Dog er vi også bevidste om, at mange kunder har tendens til kun at anmelde en virksomhed (for eksempel en låneudbyder), hvis de har haft en dårlig oplevelse.

Derfor bruger vi også en del tid og ressourcer på at vurdere oprigtigheden og berettigelsen af kundernes anmeldelser, så vi giver låneudbyderne en hård, men fair vurdering. Netop fordi vi vurderer låneudbydernes kundeservice på baggrund af eksterne vurderinger, vil vores vurdering af låneudbyderne ofte se anderledes ud end den, du finder andre steder. 

Vi gør opmærksom på, at vores vurdering af de forskellige låneudbyderes kundeservice er baseret på vores egne antagelser og oplevelser af den konkrete låneudbyder.

kundeservice

pris

Låneudbydernes priser:

Vi vurderer låneudbyderne på deres priser, herunder deres ÅOP, renter og gebyrer. Der kan være stor forskel på de priser, de forskellige låneudbydere har, og du skal derfor have mulighed for at vælge en låneudbyder på et oplyst grundlag. 

Vi sammenligner priserne hos de forskellige låneudbydere på markedet, så du kan sammenholde dem med hinanden.

Den samlede brugeroplevelse:

Vi vurderer også låneudbyderne på baggrund af brugervenligheden og brugeroplevelsen på deres hjemmeside og app. For os er det nemlig vigtigt, at deres hjemmeside og app er nem at gå til. Vi ser derfor nærmere på, hvor nemt det er at navigere på låneudbydernes sider. 


Derudover kigger vi også på, om låneudbyderne har udviklet særlige og gavnlige værktøjer, som du kan få glæde af, eller om de på andre måder har gjort noget for at gøre tingene lettere for dig.

Brugeroplevelse
Udbetalingsproces

Låneudbyderens udbetalingsproces:

I vores vurdering af låneudbyderne, kigger vi endvidere på, hvordan de håndterer udbetalingen af dine lånte penge. Vi ser blandt andet på, hvor hurtige de er til at reagere på din låneansøgning. Derudover fokuserer vi på, hvor lang tid det tager at udbetale lånet til dig, når låneansøgningen er godkendt.

Igen sammenligner vi de forskellige låneudbydere med hinanden på dette område, så du kan vælge den låneudbyder, der passer bedst til dig, når det kommer til udbetalingstid, proces og behandlingstid.

Andre fordele hos låneudbyderen:

I vores vurdering af låneudbyderne kigger vi også på, om de tilbyder andre fordele, som du får gavn af. Hos nogle låneudbydere får du for eksempel mulighed for at tilbagebetale hele lånet på en gang uden at skulle betale et tilbagebetalingsgebyr. Nogle låneudbydere giver dig endda mulighed for at vælge, om du ønsker afdragsfrie måneder eller lignende. 

Det er meget forskelligt, hvilke fordele de forskellige låneudbydere tilbyder, og derfor er det også meget forskelligt, hvordan vi vurderer låneudbydere på dette område. I vores vurdering af de forskellige låneudbydere er det vigtigt for os, at du generelt bliver tilbudt en række fordele, som du får glæde af.

Andre fordele
team loanscouter
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.
LoanScouter > Om LoanScouter > Sådan vurderer vi låneudbydere

Seneste nyheder